9 Nisan 2012 Pazartesi

SafiKdn

"Neden organik?" sorusuyla başlayabiliriz serüvenimize. Herşeyin suni, yapay, katkı maddeli, kimyasal ilaçlarla üretildiği şu zamanlarda "acaba doğalını bulamaz mıydık?" sorusuyla arayışımıza devam edelim. İşte bu arayışın sonucunda ortaya çıkan projenin mimarı Dr. Funda Kudunoğlu. 


 SafiKdn, sloganı "Geçmişten geleceğe doğala dönüş" olan, bünyesinde sadece organik ürünler bulunduran ve bu ürünlerin satışını yapan bir mağaza. 15 yıldır diş doktorluğu yapan Dr. Funda Kudunoğlu tarafından başlatılan bu projeyle, Türkiye'nin değişik yörelerinden 100 kadınla iletişime geçildi doğal ürünlerin tedarik edilmesi amacıyla.

SafiKdn'ın internet sitesinden alınma, organik kelimesinin tanımı:

Organik kelimesi, tarım ürünlerinin yetiştirilme ve işlenme yönteminin, doğal yöntemler ve materyallerle yapıldığını ifade eder. Bu ifade, kamu kuruluşu ya da kamudan yetki almış sivil toplum kuruluşlarınca denetlenip onaylanarak sertifikalandırılır. Sertifika, en az 3 yıl bu ürünlerin hiçbir kimyasal ve zirai ilaca maruz kalmadığını belgeler.

SafiKdn bu sorumluluk bilinciyle sertifikalı organik pamuk ipliği ile, sağlığa ve çevreye zararsız, doğa dostu ürünler üretmektedir. SafiKdn mağazalarında satılan ürünler Control Union (CU) sertifika kuruluşu tarafından onaylanmış, C807477 GOTS no lu sertifikalı organik pamuk ipliği ile üretilmiştir.

SafiKdn peki bizlere hangi ürünleri sunmakta? 
Kadın, hamile kadın, erkek, çocuk elbiselerinden tutun da oyuncak, aksesuar, sabun, kozmetik ürünlerine kadar geniş bir yelpazesi var bu organik mağazanın. Organik el yapımı bez bebekler, atletler, bluzler, el yapımı bebek battaniyeleri, bebek bere ve eldivenleri, organik sabunların satılan ürünlerden bazıları.


Hamile Kadın Bluzu

El yapımı bez bebek

Organik bere ve eldiven
http://www.safikdn.com/

Siparişleriniz için http://www.safikdn.com/ adresindeki ürünlere bakabilir, safikdn@safikdn.com adresine e-mail atabilirsiniz. Tel: 0212 441 26 07

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder